Kunstenaars
Frits
‘Echte kunstenaar!’

Ik ben helemaal in mijn element als ik kunst mag maken. Tekenen, schilderen en boetseren met klei doe ik het liefst.  Geïnspireerd door schilderijen en kunstenaars ga ik aan de slag.

Ik houd ook van oude meesters en de stad.

Jurgen
‘Chef papier’

Ik ben graag bij de Kunstfabriek. Je kunt me bezig zien met papier-maché, keramiek, schilderen, vilten en papier uitsorteren. Ik ben een positieve kunstenaar die in is voor een praatje en een grapje.

Ik houd ook van muziek luisteren en Max Verstappen.

Kim
'Haak-STER'
Alex
'Verrassingseffect'
Jolanda U
'Lieve schatje'
Bennie
'Music and dance man'
Hetty
'Hetty Spaghetti'
Femke
'Gezellig!'
Lotte
'Nieuwe ontdekster'
Jan
'Handy man'
Joop
'Super trots op wat ik maak'
Christ
'Christje het visje palm waterman'
Janneke
'Kunstenaar zonder grenzen'
Sandy
'Styllist van de Kunstfabriek'
Ingrid
'Stille genieter'
Twan
'Knappe vent'
Saskia
'Gezelligheids mens'
Karin
'Brei-kunstenaar'
Marjolijn
'Kleurrijke doorzetter'
Conchita
'Backstreetboys meisje'
Erna
'Zangprinses'

Erna is een veelzijdige kunstenaar. Ze is een sprookjes kenner die graag zingt en toneel speelt. Ook werkt ze graag met verf en ecoline. Breien kan ze ook goed.

Thuis houdt ze van een spelletje en kijkt ze graag tv. Dansen doet ze elke dag!

Juriën
'Ritmische alleskunner'
Nathascha
‘Sociale speciale kunstenaar’

Ik ben een kunstenaar die graag aan het vingerhaken, schilderen en tekenen is. Ook werk ik graag met papier-maché. Ik kan goed rondleidingen geven aan mensen die komen kijken bij ons in de fabriek. Ik ben een sociale dame die graag een praatje maakt met iedereen.

In mijn vrije tijd ben ik graag tv aan het kijken, in het bijzonder naar Bas Muijs.

Paula
‘Borduur queen’

Ik werk graag met acrylverf. Daarnaast vind ik textiele werkvormen zoals borduren en naaien erg leuk. Ik bewerk zelfs schilderijen met naald en draad

Ik houd ook van pardoes, appen en kleding. Ik ben helemaal idolaat van Panda’s alles wat met panda’s te maken heeft vind ik geweldig.

Arna
‘Een sociaal beestje’

Terwijl ik eerst zei dat ik niet kon tekenen, kan ik dit toch wel! Ik teken erop los tijdens de illustratieochtend en houd ook van schilderen. Ook breien doe ik graag. Van mijn lapjes maak ik dan bijvoorbeeld een knuffel.

Ik ga als ik vrij ben graag wandelen en wat eten of drinken bij de Hema. Ik houd ook erg van honden!

Mariska
'Alles kunner'

Ik heb echt mijn eigen creatieve stijl. Mijn werk is herkenbaar. Ik werk precies en geconcentreerd. Keramiek, papier-maché, olieverf en tekenen doe ik graag bij de kunstfabriek.

Ik kan ook goed moppen vertellen.

Jolanda R
'Simba en Misty'

Ik ben een behulpzame dame die houd van koken. Bij de Kunstfabriek ben ik graag bezig met tekenen, kleuren en schilderen. Textiele werkvormen ben ik ook goed in.

Koken vind ik leuk. Ook houd ik van poezen en knuffels.

Marcel
‘Helpende hand’

Bij de Kunstfabriek heb ik bijna de hele dag een kwast in mijn handen. Ik schilder met olieverf op doek en verf ik graag bloembakken, vogelhuisjes en schalen. Ook vind ik naaien en weven leuk.

Thuis ben ik creatief bezig met 3D kaarten en fiets ik veel. Ik bouw lego en houd van rust. Ik geniet van de grote en kleine dingen.

Christa
‘De braafste van allemaal ;)’

Bij de kunstfabriek schilder ik graag met acryl en olieverf en werk ik met papier-marché. Het liefst werk ik met potlood en maak mooie tekeningen. Soms helpen met kasten opruimen en afstoffen.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het kleuren of speel ik spelletjes op de iPad. Ik hou van alle kleuren en luister graag naar Jannes.

Thea
‘Keukenprinses’

Ik geniet op woensdag van het klaarmaken van onze ‘snack’. Dit kan ik als de beste! Daarnaast ben ik graag aan het breien, schilderen en handwerken.

In haar vrije tijd luister ik graag muziek en kijkt ze tv. Ik houd ook erg van een potje kaarten.

Peter
‘Directeur snipperbedrijf’

Ik ben professioneel papier snipperaar en het meeste wat ik ooit  versnipperd heb is 125 kilo snipperpapier! Papier ophalen, bijvoorbeeld op scholen, vind ik ook erg leuk. Het werken met speksteen vind ik fijn. Ook schilderen doe ik graag.

Mijn allergrootste hobby is treinen en alles wat met treinen te maken heeft vind ik geweldig. Mijn droom is om deze ooit zelf te besturen! Ik houd ook van italiaans eten: pasta.

Sjoerd
‘Van alle markten thuis’

Mijn stijl en ‘letters’ zijn vol met eigenheid. Ik werk het liefst met speksteen, schilderen en muziek maken. Ook houd ik van samen koken en ik doe op vrijdag mee met de dansles.

In mijn vrije tijd kun je mij vinden achter de computer. Lego bouwen is mijn hobby.

Willemien
‘Het creatieve zonnetje’

Ik ben een sociale kunstenaar die oog heeft voor detail en de ander. Bij de Kunstfabriek doe ik deze dingen graag: borduren, kunstknuffels maken en schilderen met acrylverf. Inpakken kan ik ook. Als we gaan wandelen ga ik vaak mee.

In mijn vrije tijd maak ik graag woordenpuzzels en mandala’s. Via de i-pad stuur en ontvang ik graag mail. Ik help ook graag in de keuken.

Vrijwilligers
Vrijwilliger #2
Vrijwilliger #2

Vrijwilliger #2

Vrijwilliger #1
Vrijwilliger #1

Vrijwilliger #1

Begeleiders
Begeleider #1
Begeleider #1

Begeleider #1

Begeleider #2
Begeleider #2

Begeleider #2