De Kunstenaars
Jurgen van de Berg

Jurgen v.d. Berg Geboren op 24 februari. Mijn favoriete kleuren zijn rood en blauw. In mijn vrije tijd luister ik Nederlandstalige muziek en help ik andere. Mijn lievelingseten is friet met een snack bijvoorbeeld een kipcorn, kipnuggets. Daarnaast is een hond mijn lievelingsdier Het liefst doe ik op de kunst fabriek: papier-maché, schilderen, vilten en peter helpen snipperen.

Willemien Zegers

Ik ben Willemien Zeger 53 jaar oud.
Ik vind alles leuk om te doen bij de kunstfabriek.
Ik werk voornamelijk met papier-maché, vilt en acrylverf.
Groen vind ik een erg mooie kleur om mee te werken.
Mijn favoriete muziek is van Peter Molenaar.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om woordenpuzzels te maken,
mandala’s teken en handwerk dingen te maken. Wat ik minder leuk is om de vaatwasser uit te ruimen.

 

Petra Broeksteeg

Petra Broeksteeg
Ik ben geboren op 12 februari 1963.
Bij de kunstfabriek schilder en teken ik met potlood liefst met verschillende kleuren.
Ik ben een mega-fan van Frans Bauer, heb hier een super mooie tas van waar ik al mijn spulletjes in doe die ik nodig heb bij de kunstfabriek.
Mijn droom zou zijn om hem een keer in levende lijven te ontmoeten.
In mijn vrije tijd luister ik muziek en kijk ik naar de Amerikaanse serie The Bold and The beauiful. Pannenkoeken is mijn lievelingsgerecht.
Bij de kunstfabriek werken er leuke mensen, en dan zeg ik : “ ge bent zo’n goei he”

Sjoerd Couvée
Berry Dappers
Peter van Donzel

Peter van Donzel 27 januari 1980 ben ik geboren. Ik ben alweer ruim 12,5 jaar in dienst bij de kunstfabriek. In die 12,5 jaar ben ik professioneel papier snipperaar, het meeste was dan ook maar liefst 125 kilo snipperpapier, dit doe ik niet alleen maar met mijn collega Jurgen. Het werken met speksteen vind ik bijzonder leuk. Mijn allergrootste hobby zijn treinen, alles wat met treinen te maken heeft vind ik geweldig! Mijn droom is om deze ooit zelf te besturen!

Thea Dominicus
Marcel Eijsvogels
Christa Geerts

Christa Geerts ik ben 40 jaar. Ik hou van alle kleuren. Ik luister graag naar Jannes. Mijn favoriete eten zijn friet en pannenkoekenMijn favoriete dier is een konijn maar we hebben ook een poes maar die is ondeugend. Als ik vrij ben ga ik graag kleuren of met de iPad spelletjes spelen. Mijn droom is om met de hele kunstfabriek naar Disney land Parijs te gaan.Het liefst werk ik graag met potlood of kleur ik graag. Ik vind het niet leuk om de afwas te doen.Bij de kunstfabriek schilder ik graag en werk ik met papiermarche. Mijn leukste herinnering aan de kunstfabriek is ons uitstapje naar de Efteling

Marjolijn van Grinsven

Ik ben Marjolijn van Grinsven Ik ben 17 oktober 1983 geboren En ik werk al 15 jaar bij de kunstfabriek. Bij de kunstfabriek maak ik graag schilderijen met olieverf die dan geëxposeerd worden. Ook beschilder ik graag objecten zoals vogelhuisjes bloempotten voor de verkoop. Ik werk ook twee dagdelen in de week met papiermarche, Ook schrijf ik graag zelf gemaakte gedichten die ik dan voordraag op een expositie of bewerk op een schilderij. Mijn favoriete kleuren zijn oranje en rood. De dieren waar ik erg van houd zijn olifanten. Ik luister graag naar muziek van Noud Bongers of Guus Meeuwis. Het eten waar ik van hou zijn gebakken aardappelen met schnitzel. In mijn vrije tijd zit ik op rolstoeldansen en zwem ik graag. Huishoudelijk werk en houtbewerking vind ik niet leuk bij de kunstfabriek.Mijn grootste droom is om naar Amsterdam te gaan naar het rijksmuseum of een ander.museum in Amsterdam. Mijn leukste herinnering aan kunstfabriek was de expositie bij k26

Karin van Hal
Theo van Heesch
Arie Heesakkers
Harm van den Hoogen
Annemieke van Hulst
Frans Kawarnidi
Sandy Kann
Dorota Kozlowska
Vera Kunst
Mariska Lange
Paula Maas

Paula Maas 19 november 1963. Ik ben helemaal idolaat van Panda’s alles wat met panda’s te maken heeft vind ik geweldig. Ik schilder graag dan ook panda’s , je kunt al raden wat m’n lievelingskleur is, zwart en wit! Ik schilder dan ook het liefst panda, dit is dan met acrylverf. Ik heb 1 grote droom , en jullie raden het dan al…… Panda’s aaien!! Als ik niet aan panda’s denk kijk ik graag naar goede tijden slechte tijden. Italiaanse keuken lust ik erg graag, zoals macaroni en spaghetti zijn mijn favorieten. Hobby ’s naaien en borduren kan ik mezelf altijd goed mee vermaken. Het luisteren naar feestmuziek wordt ik vrolijk van!

Joop Molenaar

Mijn naam is Joop Molenaar, 4 oktober 1959 ben ik geboren. Mijn favoriete kleur is rood . Muziek van Nederlandse bodem luister ik het liefst naar. Mijn lievelingseten is aardappels met worst en appelmoes. Als ik vrij ben ga ik graag fietsen, muziek luisteren op YouTube en shoppen. Ik houdt niet zo van dieren ik ben meer van de motors! Mijn droom is om ooit naar Bobbejaanland te gaan. Het liefst doe ik op de kunstfabriek, tekenen, schilderen, breien, naaien en papier mache. Het werken met speksteen vind ik het minst leuk.Leukste herinnering aan de kunstfabriek is iets te maken van papier mache en daarmee op televisie komen.

Mirelle van Mook
Daisy van Nistelrooij
Linda van Nistelrooij
Jan van Outvorst

ik ben Jan van Oudvorst. ik ben op 8 januari 1958 geboren. mijn favoriete kleur is wijnrood! Het eten waar ik erg van houd is Liam bout Ik luister graag naar John Campbell scary blouse Ook houd ik van tropische vissen tropisch brak/ Tim de hond. In mijn vrije ga ik graag klussen in mijn Rommel schuurtje of doe ik een beetje andere klusjes de activiteiten die ik bij de kunstfabriek leuk vind schilderen en kunst maken. Ook houd ik er van om tekeningen te maken of in te kleuren. Mijn droom is om in een Lamborghini te rijden ik vind het niet leuk als iemand in mijn eten spuugt. Mijn leukste herinnering is de eerste dag dat ik kwam werken en de eerste indruk die ik kreeg van de kunstfabriek .

Alex Pansier
Willie Pansier
Esther Reekers
Karel van Rijn
Wendy van Schaijk
Janneke Schoenmakers
Elly Schuijers
Jill Smits

Jill Smits Geboren op 29 maart 1988. Bij de kunstfabriek is het geweldig , ik maak er dingen van papier manche en schilderen pakt altijd geweldig goed uit, ik krijg dan ook veel complimenten over mijn gemaakte kunst. Even wat dingen over mezelf , ik ben fan van Nederlandse talige muziek, en mijn lievelingskleur is blauw, hondjes vind ik geweldige huisdieren. Wanneer ik vrij ben kleur ik graag met potlood en dans ik graag. Friet met mexicano vind ik heerlijk. Ik houdt van lekker eten en vind het erg vervelend dat ik dan aan mijn dieet moet houden. Festival: ,,maak je droom waar’’ is een grote droom die uitkomt als ik daar ooit naar toe mag!Als ik terug denk aan het uitstapje van de kunstfabriek, vond ik het geweldig dat we met z’n alle naar de Efteling zijn geweest, dit is voor herhaling vatbaar!

Karin Smits
Bernadette Tuerlings

Mijn naam is Bernadette Tuerlings Ik ben geboren op 6 maart 1955. Ik luister graag naar ontspanningsmuziek, The Rollings Stones en Bob Marley. Hemelsblauw vind ik een gave kleur! Apen vindt ik de leukste dieren, ik heb thuis 16 apen knuffels en T-shirts. Ik ben gek op chinees eten, babi pangang! Mijn leukste herinnering was om de tuin der lusten te schilderen. Ik vind het erg leuk om dingen van Jeroen Bosch te schilderen. Op de kunstfabriek werk ik met klei, speksteen, acrylverf, textiel en powertext. Mijn droom is om nog een keer naar Disneyland Parijs te gaan met de kunstfabriek

Bennie van Uden

Bennie van Uden,
Ik vind het super leuk om bij de kunstfabriek te werken, als ik aan kom wil ik altijd meteen aan de slag. Bij de kunstfabriek maak ik verschillende kunstwerken,
ik werk met potlood, pen, verf en maak mooie collages.
Het leukste van de kunstfabriek zijn mijn collega’s die mijn altijd helpen met dingen als ik erna vraag. Mijn droom is om beroemd kunstenaar te worden !!
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar Nederlands talige muziek te luisteren en om tv te kijken.

Jolanda van Uden

Jolanda van Uden Ik ben geboren op 10 december 1965. Mijn idolen zijn Frans Bauer en Ariana Grande, hier heb ik ook mooie truien van.Mijn droom is daarom ook om hen in het echt te ontmoeten. Mijn lievelingskleur is blauw. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan winkelen, dansen,feestjes vieren en te gamen. Op de kunstfabriek werk ik graag met potlood en schilder ik graag.De dieren waarvan ik houdt zijn apen bijvoorbeeld Donkey Kong! Daarnaast eet ik het liefst friet met een kaassoufflé holladijee kipsaté!

Jacqueline van de Ven
Nathascha Verhagen

Ik ben Natascha Verhagen, Geboren op 19 augustus 1982. Ik vind het super leuk om bij de kunstfabriek te werken. Hier werk ik met papier-maché, olieverf, vilten, acrylverf, daar maak ik mooie kunstwerken van. Mijn leukste herinneringen zijn de feestjes bij de kunstfabriek zoals verjaardagen dag, kerstviering etc.. Even iets over mezelf, roze in mijn lievelingskleur en ik eet graag pannenkoeken. Paarden zijn mijn lievelingsdieren. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar de tv series GTST en The Bold. Mijn droom is daarom om Bas Muis te ontmoeten die in GTST als Stefano heeft gespeeld. Daarnaast houdt ik ervan om naar Nederlandstalige muziek te luisteren.

Helga Verheijden
Frans Vermeulen
Erna van Wanrooij

Erna van Wanrooij, ik ben 48 jaar, ik ben al heel wat jaartjes bij de kunstfabriek, ik heb het hier erg naar mijn zin.Graag maak ik hier kaartjes voor iedereen die dat verdiend, breien is een grote hobby van me, ik heb een stagiaire dit geleerd en ben daar erg trots op! Konijnen zijn mijn favorieten knuffeldieren. De kleur oranje, geel en rood wordt ik blij van net zoals de zon, die teken ik ook graag op mijn kaartjes.Hobby memory spelen ben ik erg goed in. Ik voel me fijn en prettig bij de kunstfabriek!

Marijke de Winter
Trees

Wil jij ook Kunstenaar worden?

Heb je interesse om een van onze kunstenaars te worden? Natuurlijk ben je altijd van harte welkom voor een bezoek. Je kunt ook een afspraak maken voor een rondleiding en een gesprek waarin we uitleg geven over wat we bij de Kunstfabriek allemaal doen en te bieden hebben.