De Kunstenaars

Jurgen van de Berg

Jurgen v.d. Berg, geboren op 24 februari. Mijn favoriete kleuren zijn rood en blauw. De hond is mijn lievelingsdier en in mijn vrije tijd luister ik graag naar Nederlandstalige muziek. Mijn lievelingseten is friet met een snack bijvoorbeeld een kipcorn of kipnuggets. Het liefst doe ik op de kunst fabriek: papier-maché, schilderen, vilten en peter helpen snipperen.

Willemien Zegers

Mijn naam is Willemien Zeger en ik vind alles leuk om te doen bij de kunstfabriek.
Voornamelijk werk ik met papier-maché, vilt en acrylverf. Groen vind ik een erg mooie kleur om mee te werken en mijn favoriete muziek is van Peter Molenaar. In mijn vrije tijd maak ik graag woordenpuzzels, mandala’s en handwerk dingen. De minst leuke taak is de vaatwasser uitruimen.

 

Frits Schreurs

Mijn naam is Frits Schreurs en sinds oktober 2018 werk ik op maandag, donderdag en vrijdag bij de Kunstfabriek Oss. Ik ben helemaal in mijn element als ik kunst mag maken. Tekenen, schilderen en boetseren met klei doe ik het liefst. 

Sjoerd Couvée

Mijn naam is Sjoerd Couvée en ik ben geboren op 20 februari. Op maandag, woensdag en vrijdag kun je mij tegenkomen in de Kunstfabriek Oss. Mijn lievelingskleur is rood en mijn lievelingsdier is een hond. Ik werk het liefst met speksteen, maak ik muziek, kook ik graag op woensdag en doe ik op vrijdag mee met de dansles. In mijn vrije tijd kun je mij vinden achter de computer.

Berry Dappers

Mijn naam is Berry Dappers en op maandag- en dinsdagmiddag kun je mij tegenkomen in de kunstfabriek Oss. Dan werk ik graag met waterverf in mijn eigen stijl! Deze stijl zet ik het liefst op schildersdoek, schalen, vogelhuisjes en osjes. Mijn wens is om ooit met papier marche te werken.

Peter van Donzel

Mijn naam Peter van Donzel  en op 27 januari ben ik geboren. Je kunt mij op van maandag tot en met vrijdag tegenkomen op de Kunstfabriek Oss. Ik ben professioneel papier snipperaar en het meeste wat ik ooit  versnipperd heb is 125 kilo snipperpapier! Dit doe ik niet alleen maar samen met mijn collega Jurgen. Het werken met speksteen vind ik bijzonder leuk. Mijn allergrootste hobby is treinen en alles wat met treinen te maken heeft vind ik geweldig. Mijn droom is om deze ooit zelf te besturen!

Thea Dominicus

Marcel Eijsvogels

Mijn naam is Marcel Eijsvogels en op maandag kun je mij vinden in de Kunstfabriek Oss. Op deze dag heb ik bijna de hele dag een kwast in mijn handen. Ik schilder met olieverf op doek en verf ik graag bloembakken, vogelhuisjes en schalen. Thuis ben ik creatief bezig met 3D kaarten en fiets ik veel. 

Christa Geerts

Mijn naam is Christa Geerts en werk van maandag tot en met vrijdag op de Kunstfabriek Oss. Bij de kunstfabriek schilder ik graag en werk ik met papier-marché. Het liefst werk ik met potlood en maak mooie tekeningen. In mijn vrije tijd ben ik veel aan het kleuren of speel ik spelletjes  op de iPad. Mijn leukste herinnering aan de kunstfabriek is uitstapje naar de Efteling. Ik hou van alle kleuren en luister graag naar Jannes. Mijn favoriete dier is een konijn, we hebben ook een poes maar die is erg ondeugend. Mijn droom is om met de hele kunstfabriek naar Disney land Parijs te gaan. 

Marjolijn van Grinsven

Mijn naam is Marjolijn van Grinsven,en op 17 oktober ben ik geboren. Op maandag tot en met vrijdag kun je mij tegenkomen in de Kunstfabriek Oss daar maak ik schilderijen met olieverf die dan geëxposeerd kunnen worden. Ook beschilder ik graag objecten zoals vogelhuisjes bloempotten voor de verkoop. Twee dagdelen in de week maak ik kunst met papier-marché, Ook schrijf ik graag zelf gemaakte gedichten die ik dan voordraag op een expositie. Mijn favoriete kleuren zijn oranje en rood en mijn lievelingsdier is een olifant. In mijn vrije tijd zit ik op rolstoeldansen en zwem ik graag. Ik luister graag naar muziek van Nick en Simon of Guus Meeuwis. Mijn leukste herinnering aan kunstfabriek was de expositie bij k26

Karin van Hal

Theo van Heesch

Annemieke van Hulst

Frans Kawarnidi

Sandy Kann

Mariska Lange

Paula Maas

Paula Maas 19 november 1963. Ik ben helemaal idolaat van Panda’s alles wat met panda’s te maken heeft vind ik geweldig. Ik schilder graag dan ook panda’s , je kunt al raden wat m’n lievelingskleur is, zwart en wit! Ik schilder dan ook het liefst panda, dit is dan met acrylverf. Ik heb 1 grote droom , en jullie raden het dan al…… Panda’s aaien!! Als ik niet aan panda’s denk kijk ik graag naar goede tijden slechte tijden. Italiaanse keuken lust ik erg graag, zoals macaroni en spaghetti zijn mijn favorieten. Hobby ’s naaien en borduren kan ik mezelf altijd goed mee vermaken. Het luisteren naar feestmuziek wordt ik vrolijk van!

Joop Molenaar

Mijn naam is Joop Molenaar, 4 oktober 1959 ben ik geboren. Mijn favoriete kleur is rood . Muziek van Nederlandse bodem luister ik het liefst naar. Mijn lievelingseten is aardappels met worst en appelmoes. Als ik vrij ben ga ik graag fietsen, muziek luisteren op YouTube en shoppen. Ik houdt niet zo van dieren ik ben meer van de motors! Mijn droom is om ooit naar Bobbejaanland te gaan. Het liefst doe ik op de kunstfabriek, tekenen, schilderen, breien, naaien en papier mache. Het werken met speksteen vind ik het minst leuk.Leukste herinnering aan de kunstfabriek is iets te maken van papier mache en daarmee op televisie komen.

Mirelle van Mook

Daisy van Nistelrooij

Linda van Nistelrooij

Jan van Outvorst

ik ben Jan van Oudvorst. ik ben op 8 januari 1958 geboren. mijn favoriete kleur is wijnrood! Het eten waar ik erg van houd is Liam bout Ik luister graag naar John Campbell scary blouse Ook houd ik van tropische vissen tropisch brak/ Tim de hond. In mijn vrije ga ik graag klussen in mijn Rommel schuurtje of doe ik een beetje andere klusjes de activiteiten die ik bij de kunstfabriek leuk vind schilderen en kunst maken. Ook houd ik er van om tekeningen te maken of in te kleuren. Mijn droom is om in een Lamborghini te rijden ik vind het niet leuk als iemand in mijn eten spuugt. Mijn leukste herinnering is de eerste dag dat ik kwam werken en de eerste indruk die ik kreeg van de kunstfabriek .

Alex Pansier

Willie Pansier

Karel van Rijn

Janneke Schoenmakers

Jill Smits

Jill Smits Geboren op 29 maart 1988. Bij de kunstfabriek is het geweldig , ik maak er dingen van papier manche en schilderen pakt altijd geweldig goed uit, ik krijg dan ook veel complimenten over mijn gemaakte kunst. Even wat dingen over mezelf , ik ben fan van Nederlandse talige muziek, en mijn lievelingskleur is blauw, hondjes vind ik geweldige huisdieren. Wanneer ik vrij ben kleur ik graag met potlood en dans ik graag. Friet met mexicano vind ik heerlijk. Ik houdt van lekker eten en vind het erg vervelend dat ik dan aan mijn dieet moet houden. Festival: ,,maak je droom waar’’ is een grote droom die uitkomt als ik daar ooit naar toe mag!Als ik terug denk aan het uitstapje van de kunstfabriek, vond ik het geweldig dat we met z’n alle naar de Efteling zijn geweest, dit is voor herhaling vatbaar!

Karin Smits

Bernadette Tuerlings

Mijn naam is Bernadette Tuerlings Ik ben geboren op 6 maart 1955. Ik luister graag naar ontspanningsmuziek, The Rollings Stones en Bob Marley. Hemelsblauw vind ik een gave kleur! Apen vindt ik de leukste dieren, ik heb thuis 16 apen knuffels en T-shirts. Ik ben gek op chinees eten, babi pangang! Mijn leukste herinnering was om de tuin der lusten te schilderen. Ik vind het erg leuk om dingen van Jeroen Bosch te schilderen. Op de kunstfabriek werk ik met klei, speksteen, acrylverf, textiel en powertext. Mijn droom is om nog een keer naar Disneyland Parijs te gaan met de kunstfabriek

Bennie van Uden

Bennie van Uden,
Ik vind het super leuk om bij de kunstfabriek te werken, als ik aan kom wil ik altijd meteen aan de slag. Bij de kunstfabriek maak ik verschillende kunstwerken,
ik werk met potlood, pen, verf en maak mooie collages.
Het leukste van de kunstfabriek zijn mijn collega’s die mijn altijd helpen met dingen als ik erna vraag. Mijn droom is om beroemd kunstenaar te worden !!
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar Nederlands talige muziek te luisteren en om tv te kijken.

Jolanda van Uden

Jolanda van Uden Ik ben geboren op 10 december 1965. Mijn idolen zijn Frans Bauer en Ariana Grande, hier heb ik ook mooie truien van.Mijn droom is daarom ook om hen in het echt te ontmoeten. Mijn lievelingskleur is blauw. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan winkelen, dansen,feestjes vieren en te gamen. Op de kunstfabriek werk ik graag met potlood en schilder ik graag.De dieren waarvan ik houdt zijn apen bijvoorbeeld Donkey Kong! Daarnaast eet ik het liefst friet met een kaassoufflé holladijee kipsaté!

Nathascha Verhagen

Ik ben Natascha Verhagen, Geboren op 19 augustus 1982. Ik vind het super leuk om bij de kunstfabriek te werken. Hier werk ik met papier-maché, olieverf, vilten, acrylverf, daar maak ik mooie kunstwerken van. Mijn leukste herinneringen zijn de feestjes bij de kunstfabriek zoals verjaardagen dag, kerstviering etc.. Even iets over mezelf, roze in mijn lievelingskleur en ik eet graag pannenkoeken. Paarden zijn mijn lievelingsdieren. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar de tv series GTST en The Bold. Mijn droom is daarom om Bas Muis te ontmoeten die in GTST als Stefano heeft gespeeld. Daarnaast houdt ik ervan om naar Nederlandstalige muziek te luisteren.

Helga Verheijden

Erna van Wanrooij

Erna van Wanrooij, ik ben 48 jaar, ik ben al heel wat jaartjes bij de kunstfabriek, ik heb het hier erg naar mijn zin.Graag maak ik hier kaartjes voor iedereen die dat verdiend, breien is een grote hobby van me, ik heb een stagiaire dit geleerd en ben daar erg trots op! Konijnen zijn mijn favorieten knuffeldieren. De kleur oranje, geel en rood wordt ik blij van net zoals de zon, die teken ik ook graag op mijn kaartjes.Hobby memory spelen ben ik erg goed in. Ik voel me fijn en prettig bij de kunstfabriek!

Marijke de Winter

Trees

Wil jij ook Kunstenaar worden?

Heb je interesse om een van onze kunstenaars te worden? Natuurlijk ben je altijd van harte welkom voor een bezoek. Je kunt ook een afspraak maken voor een rondleiding en een gesprek waarin we uitleg geven over wat we bij de Kunstfabriek allemaal doen en te bieden hebben.