Kunstenaars
Frits
‘Echte kunstenaar!’

Ik ben helemaal in mijn element als ik kunst mag maken. Tekenen, schilderen en boetseren met klei doe ik het liefst.  Geïnspireerd door schilderijen en kunstenaars ga ik aan de slag.

Ik houd ook van oude meesters en de stad.

Kim
'Haak-STER'

Ik ben een ster in textiele werkvormen. Ook teken en schilder ik graag. Haken kan ik ook goed en ik vind het ook leuk om het anderen te leren.

Alex
'Verrassingseffect'

Ik ben van alle markten thuis: dansen, papier-maché, schilderen, kleuren en verkopen. Daarnaast ben ik goed met de spuitbus en houd ik van grove dingen maken. Helpen vind ik ook leuk.

Jolanda U
'Lieve schatje'

Ik maak kunst door te weven, haken en breien. Ook kleuren doe ik graag.

Grapjes maken en zingen kan ik goed en ik luister heel graag naar Frans Bauer.

Bennie
'Music and dance man'

Ik ben een ster in dansen en ik houd ook van kleuren. Ik maak dan mijn eigen creaties. Zingen vind ik ook leuk.

Thuis luister ik graag muziek en kijk tv. Ook wandelen doe ik graag.

Hetty
'Hetty Spaghetti'

Ik ben bij de Kunstfabriek graag aan het borduren, koken, poetsen, schilderen en dansen. Ook maak ik graag een praatje en een grapje met de andere kunstenaars.

Naast mijn werkzaamheden kijk ik thuis graag naar de Toppers of ik ga een dagje uit.

Femke
'Gezellig!'

Ik heb talent voor tekenen en schilderen. Ook papier-maché en kleuren vind ik leuk. Dansen kan ik als de beste.

In de pauze en thuis maak ik graag een woordzoeker. Ook houd ik van kleuren en wandelen. Ik ben ook graag bij mijn familie.

Lotte
'Nieuwe ontdekster'

Ik houd van weven, olieverf schilderen en tekenen! Graag ontdek ik wat er nog meer bij mij past.

Jan
'Handy man'

Ik maak graag kunstwerken met speksteen, keramiek en mozaïek. Ook houd ik van schilderen en tekenen.

Moppen tappen kan is als de beste. Ik houd ook van knutselen en technisch bezig zijn. Thuis ben ik bezig met sleutelen aan een bakfiets.

Joop
'Super trots op wat ik maak'

Mijn kunstwerken zijn divers, maar wel met een herkenbare eigen stijl. Ik houd van figuurzagen, schilderen, tekenen en keramiek. Ik heb speciale interesse voor fietsen en draaimolens. Ook maak ik graag houten puzzels die ik dan zelf ook uitzaag.

Naast mijn werk bij KunstFabriekOss luister ik graag muziek en ga ik graag naar de club. Fietsen en wandelen vind ik ook leuk.

Christ
'Christje het visje palm waterman'

Schilderen, tekenen en weven zijn mijn specialiteiten. Je kunt me ook altijd vragen om dingen in te pakken.

Ik houd ook van wandelen, lezen, muziek luisteren en mijn postzegels. Daarnaast ben ik een echte dierenvriend en heb ik groene vingers.

Janneke
'Kunstenaar zonder grenzen'

Ik ben een veelzijdige kunstenaar. Tekenen, schilderen, keramiek, papier-maché en weven vind ik allemaal leuk om te doen. Ik heb mijn eigen herkenbare manier van werken en stijl. Op zijn tijd houd ik ook van een grapje.

Naast mijn werk ben ik graag aan het kleuren, puzzelen, dansen, zwemmen en fietsen.

Sandy
'Styllist van de Kunstfabriek'

Bij de Kunstfabriek ben ik graag aan het schilderen of maak ik collage-kunst. Weven en tekenen kan ik ook goed. Puntje precies ben ik in mijn werk. Ik ben zorgzaam, als het nodig is help ik graag. Ook heb ik verstand van mode en styling.

Ingrid
'Stille genieter'

Mijn specialiteiten zijn collage kunst en textiele werkvormen. Ook help ik graag met het snipperen.

Ik houd van roze, gezelligheid en wandelen!

Twan
'Knappe vent'

Mijn kunst is goed te herkennen door mijn geheel eigen stijl. Ik houd van schilderen en tekenen. Vogelhuisjes en schalen pimpen is aan mij besteed. Ook ben ik goed in dansen. Ik ben dol op gezelligheid en een grapje.

In mijn vrije tijd zet ik graag koffie en kijk ik graag naar Ajax. Ik ben groot fan. Een gezellig dagje uit kun je mij ook blij mee maken.

Saskia
'Gezelligheids mens'

Ik ben een ster in meubels oppimpen. Ook houd ik van schilderen, knuffels maken, mozaïek en dansen.

In mijn vrije tijd zit ik ook niet stil. Ik pak graag een terrasje, luister muziek of doe een spelletje. Ik zing ook graag. De muziek van Frans Bauer en Tina Turner luister ik graag.

Karin
'Brei-kunstenaar'

Ik maak mijn eigen creaties met draad: breien en haken kan ik goed. Dit doe ik lekker op mijn eigen manier. Ook ben ik graag aan het tekenen, schilderen of werken met de spuitbus. Dansen vind ik ook leuk.

Thuis ben ik graag aan het puzzelen of wandelen.

Marjolijn
'Kleurrijke doorzetter'

Mijn kleurrijke kunst kent vele vormen. Keramiek, olieverf, acryl, tekenen, papier-maché, toneel en ik schrijf gedichten. Daarnaast maak ik graag reclame voor KunstFabriekOss.

Ik lees en zwem graag in mijn vrije tijd.

Conchita
'Backstreetboys meisje'

Ik houd van papiermaché, dotting, schilderen, tekenen en textiele werkvormen. Ook de telefoon opnemen en mensen rondleiden vind ik leuk.

Naast mijn creatieve bezigheden ben ik fan van de Backstreetboys en heb ik verstand van mode en sieraden.

Erna
'Zangprinses'

Ik ben een veelzijdige kunstenaar. Ik ben een sprookjes kenner die graag zingt en toneel speelt. Ook werk ik graag met verf en ecoline. Breien kan ik ook goed.

Thuis houd ik van een spelletje en kijk ik graag tv. GTST is vaste prik. Dansen doe ik ook elke dag!

Juriën
'Ritmische alleskunner'

Mijn werk is erg divers: van tekenen en schilderen tot rappen. Maar ik maak ook kunst met speksteen en keramiek. Daarnaast kook ik graag en houd ik van de lessen drama.

In mijn vrije tijd ben ik ook creatief met fotografie, muziek maken en rappen. Ook ben ik wekelijks te vinden op de bowlingbaan.

Nathascha
‘Sociale speciale kunstenaar’

Ik ben een kunstenaar die graag aan het vingerhaken, schilderen en tekenen is. Ook werk ik graag met papier-maché. Ik kan goed rondleidingen geven aan mensen die komen kijken bij ons in de fabriek. Ik ben een sociale dame die graag een praatje maakt met iedereen.

In mijn vrije tijd ben ik graag tv aan het kijken, in het bijzonder naar Bas Muijs.

Paula
‘Borduur queen’

Ik werk graag met acrylverf. Daarnaast vind ik textiele werkvormen zoals borduren en naaien erg leuk. Ik bewerk zelfs schilderijen met naald en draad

Ik houd ook van pardoes, appen en kleding. Ik ben helemaal idolaat van Panda’s alles wat met panda’s te maken heeft vind ik geweldig.

Arna
‘Een sociaal beestje’

Terwijl ik eerst zei dat ik niet kon tekenen, kan ik dit toch wel! Ik teken erop los tijdens de illustratieochtend en houd ook van schilderen. Ook breien doe ik graag. Van mijn lapjes maak ik dan bijvoorbeeld een knuffel.

Ik ga als ik vrij ben graag wandelen en wat eten of drinken bij de Hema. Ik houd ook erg van honden!

Mariska
'Alles kunner'

Ik heb echt mijn eigen creatieve stijl. Mijn werk is herkenbaar. Ik werk precies en geconcentreerd. Keramiek, papier-maché, olieverf en tekenen doe ik graag bij de kunstfabriek.

Ik kan ook goed moppen vertellen.

Jolanda R
'Simba en Misty'

Ik ben een behulpzame dame die houd van koken. Bij de Kunstfabriek ben ik graag bezig met tekenen, kleuren en schilderen. Textiele werkvormen ben ik ook goed in.

Koken vind ik leuk. Ook houd ik van poezen en knuffels.

Marcel
‘Helpende hand’

Bij de Kunstfabriek heb ik bijna de hele dag een kwast in mijn handen. Ik schilder met olieverf op doek en verf ik graag bloembakken, vogelhuisjes en schalen. Ook vind ik naaien en weven leuk.

Thuis ben ik creatief bezig met 3D kaarten en fiets ik veel. Ik bouw lego en houd van rust. Ik geniet van de grote en kleine dingen.

Christa
‘De braafste van allemaal ;)’

Bij de kunstfabriek schilder ik graag met acryl en olieverf en werk ik met papier-marché. Het liefst werk ik met potlood en maak mooie tekeningen. Soms helpen met kasten opruimen en afstoffen.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het kleuren of speel ik spelletjes op de iPad. Ik hou van alle kleuren en luister graag naar Jannes.

Thea
‘Keukenprinses’

Ik geniet op woensdag van het klaarmaken van onze ‘snack’. Dit kan ik als de beste! Daarnaast ben ik graag aan het breien, schilderen en handwerken.

In haar vrije tijd luister ik graag muziek en kijkt ze tv. Ik houd ook erg van een potje kaarten.

Peter
‘Directeur snipperbedrijf’

Ik ben professioneel papier snipperaar en het meeste wat ik ooit  versnipperd heb is 125 kilo snipperpapier! Papier ophalen, bijvoorbeeld op scholen, vind ik ook erg leuk. Het werken met speksteen vind ik fijn. Ook schilderen doe ik graag.

Mijn allergrootste hobby is treinen en alles wat met treinen te maken heeft vind ik geweldig. Mijn droom is om deze ooit zelf te besturen! Ik houd ook van italiaans eten: pasta.

Sjoerd
‘Van alle markten thuis’

Mijn stijl en ‘letters’ zijn vol met eigenheid. Ik werk het liefst met speksteen, schilderen en muziek maken. Ook houd ik van samen koken en ik doe op vrijdag mee met de dansles.

In mijn vrije tijd kun je mij vinden achter de computer. Lego bouwen is mijn hobby.

Willemien
‘Het creatieve zonnetje’

Ik ben een sociale kunstenaar die oog heeft voor detail en de ander. Bij de Kunstfabriek doe ik deze dingen graag: borduren, kunstknuffels maken en schilderen met acrylverf. Inpakken kan ik ook. Als we gaan wandelen ga ik vaak mee.

In mijn vrije tijd maak ik graag woordenpuzzels en mandala’s. Via de i-pad stuur en ontvang ik graag mail. Ik help ook graag in de keuken.

Iris
'Creatieve ontdekster'

Ik ben een kunstenaar die weet wat ze wil. Graag werk ik in stoere, rustige kleuren. Ik houd van mozaïek en schilderen. Zingen en computergames vind ik ook leuk. Ik schrijf zelfs mijn eigen teksten.

Vrijwilligers
Trees, Willy, Chantal, Karin, Maaike, Alex, Karel, Cees en Lotte
Wij zijn super blij met deze creatieve, lieve en ijverige mensen die ons mee ondersteunen

Bedankt dat jullie er zijn!

Wil jij ook vrijwilliger worden bij KunstFabriekOss? Stuur ons dan een e-mail of kom een keertje bij ons langs.

Begeleiders
Dit zijn onze begeleiders!

Linda, Lotte, Annemiek, Karin, Daisy en Janne! Ze hebben allemaal zowel een zorgopleiding als affiniteit met en kennis op creatief gebied. Dit enthousiaste team denkt in mogelijkheden en kleurt graag een beetje buiten de lijntjes.