Onze Kunstenaars

Jurgen ‘Chef papier’ 

Ik ben graag bij de Kunstfabriek. Je kunt me bezig zien met papier-maché, keramiek, schilderen, vilten en papier uitsorteren. Ik ben een positieve kunstenaar die in is voor een praatje en een grapje. 

Ik houd ook van muziek luisteren en Max Verstappen.

Willemien ‘Het creatieve zonnetje’

Ik ben een sociale kunstenaar die oog heeft voor detail en de ander. Bij de Kunstfabriek doe ik deze dingen graag: borduren, kunstknuffels maken en schilderen met acrylverf. Inpakken kan ik ook. Als we gaan wandelen ga ik vaak mee. 

In mijn vrije tijd maak ik graag woordenpuzzels en mandala’s. Via de i-pad stuur en ontvang ik graag mail. Ik help ook graag in de keuken. 

 

Frits ‘Echte kunstenaar!’

Ik ben helemaal in mijn element als ik kunst mag maken. Tekenen, schilderen en boetseren met klei doe ik het liefst.  Geïnspireerd door schilderijen en kunstenaars ga ik aan de slag. 

Ik houd ook van oude meesters en de stad. 

Sjoerd ‘Van alle markten thuis’

Mijn stijl en ‘letters’ zijn vol met eigenheid. Ik werk het liefst met speksteen, schilderen en muziek maken. Ook houd ik van samen koken en ik doe op vrijdag mee met de dansles. 

In mijn vrije tijd kun je mij vinden achter de computer. Lego bouwen is mijn hobby. 

Conchita ‘Backstreet boys vriendin’

Bij de Kunstfabriek werk ik graag met papiermaché, verf, dotting en textiele werkvormen.  Helpen met klusjes vind ik ook leuk. Bezoekers rondleiden doe ik graag. 

Ik houd van roze, backstreet boys, mode en sieraden.

Peter ‘Directeur snipperbedrijf’

Ik ben professioneel papier snipperaar en het meeste wat ik ooit  versnipperd heb is 125 kilo snipperpapier! Papier ophalen, bijvoorbeeld op scholen, vind ik ook erg leuk. Het werken met speksteen vind ik fijn. Ook schilderen doe ik graag.

Mijn allergrootste hobby is treinen en alles wat met treinen te maken heeft vind ik geweldig. Mijn droom is om deze ooit zelf te besturen! Ik houd ook van italiaans eten: pasta.

Thea ‘Keukenprinses’ 

Ik geniet op woensdag van het klaarmaken van onze ‘snack’. Dit kan ik als de beste! Daarnaast ben ik graag aan het breien, schilderen en handwerken. 

In haar vrije tijd luister ik graag muziek en kijkt ze tv. Ik houd ook erg van een potje kaarten.

Marcel ‘Helpende hand’

Bij de Kunstfabriek heb ik bijna de hele dag een kwast in mijn handen. Ik schilder met olieverf op doek en verf ik graag bloembakken, vogelhuisjes en schalen. Ook vind ik naaien en weven leuk. 

Thuis ben ik creatief bezig met 3D kaarten en fiets ik veel. Ik bouw lego en houd van rust. Ik geniet van de grote en kleine dingen.

Christa ‘De braafste van allemaal ;)’

Bij de kunstfabriek schilder ik graag met acryl en olieverf en werk ik met papier-marché. Het liefst werk ik met potlood en maak mooie tekeningen. Soms helpen met kasten opruimen en afstoffen. 

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het kleuren of speel ik spelletjes op de iPad. Ik hou van alle kleuren en luister graag naar Jannes. 

Marjolijn ‘Kleurrijke doorzetter’ 

Mijn kleurrijke kunst spat van het doek. Bij Kunstfabriek maak ik schilderijen met olieverf en acryl. Ook beschilder ik graag objecten zoals vogelhuisjes bloempotten voor de verkoop. Ik  maak kunst met papier-marché en keramiek. Ook schrijf ik graag zelf gemaakte gedichten die ik dan voordraag op een expositie. Reclame maken voor de Kunstfabriek is ook iets voor mij!

In mijn vrije tijd zit ik op rolstoeldansen en zwem ik graag. Ik luister graag naar muziek van Nick en Simon of Guus Meeuwis. 

Karin ‘Brei-kunstenaar’ 

Ik ben een kunstenaar die houd van breien, keramiek, olieverf, acryl en graffiti. Dansen doe ik ook graag. 

Thuis vind ik wandelen erg leuk en tv kijken. De Efteling ga ik ook graag heen. 

Saskia ‘Gezelligheidsmens’

Bij de Kunstfabriek ben ik graag meubels aan het pimpen! Ik schilder graag en maak mozaïek-kunst. Knuffels maken en haken doe ik ook graag. Ik leer graag tekentechnieken en pak tips snel op. Ook ben ik een vaste danser op vrijdag.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij sociale activiteiten. Ik zing, luister naar Frans Bauer en Tina Turner, speel spelletjes en ik pik graag een terrasje. 

Twan ‘Knappe vent’

Ik ben een kunstenaar die graag aan het schilderen is. Ik creëer dan mijn eigen unieke werelden op doek, schalen of een vogelhuis. Dansen kan ik ook goed. 

Ik houd ook van koffie zetten, boeken lezen, muziek, kleuren, Ajax en een dagje uit. 

Ingrid ‘Stille genieter’ 

Ik zit wekelijks te stralen bij de Kunstfabriek. Collage-kunst en textiele werkvormen vind ik leuk om te doen. 

Wandelen en gezelligheid houd ik ook van. En van de kleur roze!

 Juriën ‘Ritmische alleskunner’

Ik ben van alle markten thuis: muziek maken en schrijven, schilderen, speksteen, keramiek, koken, tekenen, drama. Ik weet wat ik wil en ik heb een eigen stijl. 

In mijn vrije tijd is ik bezig met fotografie en bowlen. Maar zeker ook muziek: rappen en beats. 

Sandy ‘Styllist van de Kunstfabriek’

Bij de Kunstfabriek maak ik ware collage-kunst. Daarnaast houd ik van weven, tekenen en schilderen. Ik ben zorgzaam, puntje precies en zeer modieus. 

Janneke ‘Kunstenaar zonder grenzen’

Ik ben een kunstenaar die graag olieverf schilderijen maakt. Mijn schilder-stijl is direct te herkennen. Ik ben divers in techniek: schilderen, weven, keramiek, speksteen, papiermaché en tekenen. 

In mijn vrije tijd kleur ik graag. Een kleurplaat, maar ook met stoepkrijt. Dansen, fietsen en zwemmen doe ik ook graag. 

Christ ‘Christje het visje palm waterman’ 

Ik ben graag aan het schilderen, bijvoorbeeld huisjes of dieren. Maar weven, muziek maken en inpakken doe ik ook graag. 

Thuis lees ik graag of luister muziek. Wandelen, fietsen en op een bankje zitten vind ik ook fijn. Daarnaast heb ik groene vingers.

Mariska ‘Alleskunner’

Paula ‘Borduur queen’ 

Ik ben helemaal idolaat van Panda’s alles wat met panda’s te maken heeft vind ik geweldig. Ik schilder graag dan ook panda’s , je kunt al raden wat m’n lievelingskleur is, zwart en wit! Ik schilder dan ook het liefst panda, dit is dan met acrylverf. Ik heb 1 grote droom , en jullie raden het dan al…… Panda’s aaien!! Als ik niet aan panda’s denk kijk ik graag naar goede tijden slechte tijden. Italiaanse keuken lust ik erg graag, zoals macaroni en spaghetti zijn mijn favorieten. Hobby ’s naaien en borduren kan ik mezelf altijd goed mee vermaken. Het luisteren naar feestmuziek wordt ik vrolijk van!

Joop ‘supertrots op wat ik maak!’

Mijn favoriete kleur is rood . Muziek van Nederlandse bodem luister ik het liefst naar. Mijn lievelingseten is aardappels met worst en appelmoes. Als ik vrij ben ga ik graag fietsen, muziek luisteren op YouTube en shoppen. Ik houdt niet zo van dieren ik ben meer van de motors! Mijn droom is om ooit naar Bobbejaanland te gaan. Het liefst doe ik op de kunstfabriek, tekenen, schilderen, breien, naaien en papier mache. Het werken met speksteen vind ik het minst leuk.Leukste herinnering aan de kunstfabriek is iets te maken van papier mache en daarmee op televisie komen.

Janne 

Daisy 

Linda 

Jan ‘Handy man’

Mijn favoriete kleur is wijnrood! Het eten waar ik erg van houd is Liam bout Ik luister graag naar John Campbell scary blouse Ook houd ik van tropische vissen tropisch brak/ Tim de hond. In mijn vrije ga ik graag klussen in mijn Rommel schuurtje of doe ik een beetje andere klusjes de activiteiten die ik bij de kunstfabriek leuk vind schilderen en kunst maken. Ook houd ik er van om tekeningen te maken of in te kleuren. Mijn droom is om in een Lamborghini te rijden ik vind het niet leuk als iemand in mijn eten spuugt. Mijn leukste herinnering is de eerste dag dat ik kwam werken en de eerste indruk die ik kreeg van de kunstfabriek .

Alex 

Willie 

Dante ‘Fantasierijk’

Karel 

Lotte

Lotte ‘Nieuwe ontdekker’

Femke ‘Gezellig!’

Tekst

Karin 

Hetty ‘Hetty Spaghetti’

Tekst

Bennie ‘Music and dance man’

Ik vind het super leuk om bij de kunstfabriek te werken, als ik aan kom wil ik altijd meteen aan de slag. Bij de kunstfabriek maak ik verschillende kunstwerken,
ik werk met potlood, pen, verf en maak mooie collages.
Het leukste van de kunstfabriek zijn mijn collega’s die mijn altijd helpen met dingen als ik erna vraag. Mijn droom is om beroemd kunstenaar te worden !!
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar Nederlands talige muziek te luisteren en om tv te kijken.

Jolanda U ‘Lieve schatje’

Mijn idolen zijn Frans Bauer en Ariana Grande, hier heb ik ook mooie truien van.Mijn droom is daarom ook om hen in het echt te ontmoeten. Mijn lievelingskleur is blauw. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan winkelen, dansen,feestjes vieren en te gamen. Op de kunstfabriek werk ik graag met potlood en schilder ik graag.De dieren waarvan ik houdt zijn apen bijvoorbeeld Donkey Kong! Daarnaast eet ik het liefst friet met een kaassoufflé holladijee kipsaté!

Jolanda R ‘Simba en Misty’

Nathascha ‘Sociale speciale kunstenaar’

Ik vind het super leuk om bij de kunstfabriek te werken. Hier werk ik met papier-maché, olieverf, vilten, acrylverf, daar maak ik mooie kunstwerken van. Mijn leukste herinneringen zijn de feestjes bij de kunstfabriek zoals verjaardagen dag, kerstviering etc.. Even iets over mezelf, roze in mijn lievelingskleur en ik eet graag pannenkoeken. Paarden zijn mijn lievelingsdieren. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar de tv series GTST en The Bold. Mijn droom is daarom om Bas Muis te ontmoeten die in GTST als Stefano heeft gespeeld. Daarnaast houdt ik ervan om naar Nederlandstalige muziek te luisteren.

Arna ‘Een sociaal beestje’

Kim ‘Haak-STER’

Erna ‘Zangprinses’

Ik ben al heel wat jaartjes bij de kunstfabriek, ik heb het hier erg naar mijn zin.Graag maak ik hier kaartjes voor iedereen die dat verdiend, breien is een grote hobby van me, ik heb een stagiaire dit geleerd en ben daar erg trots op! Konijnen zijn mijn favorieten knuffeldieren. De kleur oranje, geel en rood wordt ik blij van net zoals de zon, die teken ik ook graag op mijn kaartjes.Hobby memory spelen ben ik erg goed in. Ik voel me fijn en prettig bij de kunstfabriek!

Alex ‘Verrassingseffect’

Wil jij ook Kunstenaar worden?

Heb je interesse om een van onze kunstenaars te worden? Natuurlijk ben je altijd van harte welkom voor een bezoek. Je kunt ook een afspraak maken voor een rondleiding en een gesprek waarin we uitleg geven over wat we bij de Kunstfabriek allemaal doen en te bieden hebben.