Over Kunstfabriek Oss

Kunstfabriek is een atelier aan het st. Barbaraplein in de Osse binnenstad, waar personen met een verstandelijke,- of meervoudige beperking de mogelijkheid krijgen om hun creatieve talenten verder te ontwikkelen.

De kunstenaars worden uitgedaagd zelf met ideeën te komen en deze, zoveel mogelijk, naar eigen inzicht te verwezenlijken. Dit kan o.a. door te werken met verschillende schilder- en tekentechnieken, mozaïek, beeldhouwden, keramiek, vilt, papier-maché en al wat mogelijk is. Het maken van muziek , in het breedste zin van het woord behoort ook tot 1 van onze activiteiten.

We treden met de kunstwerken regelmatig naar buiten d.m.v. exposities. Door te vermaatschappelijken hebben we veel contact en samenwerking met instanties en bedrijven in en buiten Oss.

Kom bij Kunstfabriek Oss!

Word kunstenaar

Wil jij je creatieve talenten ontplooien zodat jouw kunstwerk straks op een expositie te zien is of te koop is in onze winkel? Dan horen we je graag!

Word vrijwilliger

Kom bij ons werken als begeleider of vrijwilliger en help ons creatieve talent vooruit.

Werk met ons samen

Het hebben de mogelijkheid organisaties op kunstgebied te ondersteunen. We werken al met veel kunstzinnige organisaties samen uit de regio.

Partners

Zie jij jezelf in de Kunstfabriek?

Laat het ons nu weten!